Kent Persson (M) vad håller du på med………..


Kent Persson avlöste Sofia Arkelsten  på partisekreterarposten för ”arbetarpartiet” Moderaterna för några månader sedan.  Med kraft ock iver intog Kent ”Bagdad Bob” Persson posten och under presskonferensen redan första dagen på sin post öste han kritik över Socialdemokratin och ingen visste vem han var, för det sa han inte!!!! Reinfeldt, som tidigare, långt tidigare utropade sig som Erlanders efterträdare och landsfader stod bredvid ock såg mäkta stolt ut, det behövde han förstås, jag menar efter alla andra misslyckade tillsättningar inom hans egen krets så äntligen!!!!! Alla vi andra som sedan tidigare visste vad partisekreterarna för Moderaterna, tänker här på historierevisonisten Sofia Arkelsten, hon som lät sig bjudas av oljebolaget Shell på allehanda välgörande ”gåvor”, oljebolag föresten tycks vara en röd, förlåt, blå tråd inom det partiet.

Kent Persson inledde genast med att kontinuerligt, både officiellt och på sin blogg kritisera sina motståndare, och det får man ju göra naturligtvis, men man skall ju hålla sig till sanningen då annars blir det ju meningslöst. hur hans skulle vinna valet 2014 sades det mindre om. Frågade honom vid något tillfälle via Twitter, där han är aktiv, hur man skulle göra med sina kompisar inom Alliansen? Det korta ock kärnfulla svaret blev; ”Alliansen är vårt regeringsunderlag”!!!!!! Tja mot bakgrund av att KD inte i opinionen lyckats ta sig upp i närheten av riksdagsspärren och med ett annat parti på väg ner mot spärren tycktes det mig aningen underligt svar, fast han kanske trodde att arbetarpartiet skulle växa till  enormt och med hjälp av FP hamna i majoritet. Nåja skit samma dem är ju själva i utförsbacken, hitintills i alla fall.

Hans chef och tillika självutnämnd landsfader har ju som bekant beslagits med ett antal lögner, inom moderaterna tycks det vara ett sätt att bibehålla hedern genom att ljuga! Visst är det konstigt! Men så tycks det vara. Det visade sig att förvirringen är i ett svårt läge inom Moderaterna ja hela Alliansen. När allas vår ”Maggan”  Magdalena Andersson (S) presenterade S budgeten i våras dröjde det inte länge, ja lamporna hann knappt släckas i pressrummet innan Kent Persson dömt ut hela budgeten. 14.000 löntagare skulle få gå, det hade han räknat ut minsann. Hur han räknat ut det fick vi aldrig reda på. Förvirringen blev total några dagar senare när hans alliansbroder Björklundarn (FP), han med ”flumskolan” drog till med nära nog det dubbla antalet som skulle få gå från hus och hem.  Kritisk läge!!!!! Men som om förvirringen inte var total så kom ”landsfadern” några veckor senare och ökade budet till hela 100.000 som skulle förlora sina jobb!!!!!!! Stackars Bagdad Bob!

Nåja! Skam den som ger sig. Nu hade ju Persson blivit varm i kläderna, efter all kritik mot Socialdemokraterna, hur skulle dem regera, var fanns deras regeringsalternativ? Där stod han och bråkade med vår egen partisekreterare i Expressens webbtvsändning, visste han inte att den rödgröna Allians som etablerades före valet 2006 inte längre existerade? Ock att det vid tillfället fortfarande var 2,5 år kvar till valet? Fanns det ingen inom Moderaterna som hade upplyst honom? Carin Jämtin var lugn som en filbunke när hon upplyste Bagdad Bob om att det faktiskt var 2,5 år kvar till valet och att det var hans parti som satt i regeringen och att det var hans parti och allianskompisar som regerade. Inte ens det visste Persson. Inte lätt att vara partisekreterare i det partiet.

Ja nu senast då! Det har ju väckts en del frågor angående massarbetslöshet kontra ingen massarbetslöshet. Det var ju massarbetslöshet 2006. Det var ju en av huvudfrågorna i valrörelsen. Eller hur? Visst sa väl Reinfeldt i vart eviga valtal att dem, det nya arbetarpartiet, skulle vidta åtgärder mot massarbetslösheten? Åtminstone hörde jag det många gånger, både i tv och i riksdagsdebatter, vi kunde ju läsa i tidningarna också, landsfadern var ju oerhört bekymrad över massarbetslösheten.  Hela svenska folket hörde ju det! Nejdå inte har vi någon massarbetslöshet,absolut inte, vi har numer något som heter utanförskap inte massarbetslöshet. Dessutom om vi ser till etniska svenskar mitt i livet ja då har vi väldigt låg arbetslöshet. Jaha!!!! 8% är låg arbetslöshet fast 2006 hade vi 6,1% massarbetslöshet. Men nu tyckte Bagdad Bob att det fick vara nog, ”man måste välja sina ord” sa han mästrande i Studio ett så sent som den 4/6 efter att ha blivit avslöjad med att, likt sin chef,trixat med siffror hit och dit! Ock massarbetslöshet!!!! Nej det har aldrig sagts, aldrig någonsin, det var bara Socialdemokraterna som försöker måla upp osanna bilder om massarbetslöshet i landet!!!!!!! Ja Reinfeldt, landsfadern, har verkligen lyckats med sin rekrytering denna gång också. Skulle man kunna säga att Kent Persson kan komma att bli Socialdemokraternas bästa vallokomotiv inför valet?

Fortsättning följer………………….

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: