Något har gått sönder i Sverige.


Låt barn vara barnJag hade inte tänkt att skriva om det övergrepp som skedde på Malmö tågstation där en väktare ansåg sig ha rätt att tillgripa ett våld som knappast motsvarar det våld som erfordras för att gripa en blott 9 år gammal pojke, ett barn – men efter att ha tagit del av alla absurda ursäkter som skulle anses motivera detta osannolika övergrepp så kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Ja – det var ett regelrätt övergrepp och inget annat. En man – som viktmässigt var åtminstone tre gånger pojkens – sågs sittande över pojken dunka hans huvud i golvet ett flertal gånger – ja man både ser och hör hur huvudet dunkar i golvet – samt med sina handskbeklädda händer trycker till över hans mun. Pojkens liv syntes inte vara det minsta värt. Det som upprör är just det övergrepp som sker omotiverat. Men så finns det människor som måste finna någon form av motiv till varför väktaren begick detta fruktansvärda övergrepp – en motivering som underförstått berodde på pojkarnas etnicitet – det var ju gud bevars inte svenska rågblonda ynglingar som hade begått lite oantastligt bus med glimten i sina blå ögon. Rykten – obekräftade – cirkulerar hur pojken och hans kamrat skulle både ha spottat och bitit andra samt varit vulgära verbalt mot sina medpassagerare på det tåg man tycks ha åkt gratis med – de var också efterlysta från det hem de tillhörde. De skulle därmed vara berättigat att tillgripa samma våld som man brukar när man griper en grovt kriminell bankrånare. Jag kan inte låta bli att tänka på att detta övergrepp genomfördes just för att pojken inte var svensk. Jag kan inte låta bli att dra paralleller med det allt mer ökande våldet mot de tiggare vi ser sitta utanför galleriorna i våra städer. På det våld som kvinnor utsätts för som bär sin sjal över huvudet. Ett allt mer ökande våld mot våra invandrare.

Yttrandefrihet-the-SD-way (1)Jag kan inte låta bli att fundera på orsakerna till allt detta våld som det skrivs om. På något sätt har vissa människor släppt sina spärrar och anser det vara mer eller mindre legalt att visa sin avsky mot allt som stör det fina – vårt vackra – vårt oskyldiga lilla paradis där som nu blandas upp med allsköns terrorister, svartingar, muslimer, förlåt min Flashbackterminologi – ja allt som inte passar in i vårt svenska goda samhälle med sina underbara traditioner där barnen sjunger så vackert i kyrkorna på skolavslutningarna medan den svenska fanan vajar lojt i den svenska sommarbrisen och där något så avskyvärt som muslimer eller andra opassande inslag inte får förekomma eller finnas – det är mitt land inte ditt, här anpassar vi oss. Jag blir uppriktigt förbannad över dessa människors inskränkthet, sin totala brist på empati så fort det är något som stör deras bild av den svenskhet som dessa Flashbackdemokrater sprutar ur sig i tid och otid. De skall anpassas genom våld.

Asocial-normaliseringSverige världens mest humanistiska land där mer än 1400 barn bara försvinner ut i tomma intet. Där tiggare får utstå spott och spe samt i vissa förekommande fall får utstå fysiskt våld och övergrepp beordrade av politiker och myndigheter – stick var du vill men i vår kommun vill vi inte se er. Kvinnor som inte klär sig som svenska modedockor blir verbalt och fysiskt misshandlade – men de får ju skylla sig själva som inte anpassar sig!!! Ett Sverige som gör skillnad på svenskar och invandrare allt från myndigheter till det lössläppta spärrarnas ”demokrater” som anser sig inte vara rasister men som ändå vill göra skillnad på vi och dom. Hur in i helvete kan mer än 1400 barn under en femårsperiod bara försvinna från myndigheternas förvar? Och vart försvinner dom? Låt mig gissa – sexindustrin är säkert ett hål som gödslas för att tillgodose pedofilernas till synes omättliga behov. Sverige är inte världens mest humanistiska land. När inte ens myndigheterna förmår att ta hand om de barn som kommer till oss – ofta svårt traumatiserade av de fasansfulla händelser det tvingats åse i sina hemländer. Kan någon förstå hur föräldrarna till dessa ensamkommande barn väljer att sända iväg sina barn till ett okänt land för att de skall slippa se och uppleva de fasansfulla tragedier som utspelas runt dom? Kan någon svensk förälder tänka sig in i en sådan situation där man till slut inte ser någon annan utväg för sina barn än tvingas skicka iväg dom till något okänt men förhoppningsvis något tryggare tillvaro än den i sitt eget hemland? Har vi någon gång ställt oss frågan – vad betyder det att bo i ett land där krig och terror inte förekommer? Där barn – generellt sett – får vara barn. Traumatiserade barn! Ja det är hemskt att se men de finns bara på tv:n och dessutom så långt bort från oss. De allra flesta av oss har aldrig träffat på eller mött ett traumatiserat barn och det skall vi vara glada för – jag är inte helt säker på att det skulle lämna någon oberörd – möjligtvis med undantag av de allra värsta rashatarna. Händelsen i Malmö är ett symptom på att något håller på att gå sönder i vårt land.

 

 

 

 

 

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Hans Bodin

   /  14 februari, 2015

  Hej! Hemma igen! Jag funderar på om dessa vakter är lämplighetstestade och sedan med en 80 timmars utbildning så kan det väl bara bli så här! När förståndet tar slut så tar våldet vid!
  Mvh! Hans B

  Gilla

  Svara
  • Hej Hans!

   Ja det är förbluffande att man efter ynka 80 timmar – eller 2 veckors sammanhängande tid – få ta sig an människor – ofta med psykiska eller traumatiska problem också innefattande barn. Beteendet så som det beskrivs samt visas på den film som cirkulerat i sammanhanget visar ju klart och tydligt att det fattas något. Något lämplighetstest tycks knappast vara någon avgörande komponent för att bli väktare uppenbarligen – ett vanligt utdrag från straffregistret säger ju ingenting om lämplighet såvitt det inte anges att personen varit straffad tidigare.
   Man kan bara hoppas att denna händelse ger ansvariga en tankeställare och införlivar lämplig utbildning som sträcker sig längre än dessa ynka timmar som man skall genomgå för att kunna hantera människor.

   MVH//Björn

   Gilla

   Svara

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: