Kungabröllop och träskhjon……………..


kungabröloppMedierna har under den gångna veckan fyllts av kungabröllop, Lisa Holm – den unga flickan som bragts om livet såvitt vi idag vet – samt en och annan opinionsmätning som ännu en gång och med en tillsynes tillfredsställd glädje basunerar ut att Alliansen – om den fortfarande existerar – som den största politiska konstellationen.
Inte några glädjande nyheter precis!
Men det är de tragiska nyheterna som säljer inte de positiva.
Och läsarna har i alla fall fått sitt intellektuella lystmäte väl tillgodosett där man bedömt de kungliga klänningarna, vem som bär eller inte bär sina kraschaner och kungliga diadem samt fördjupande reportage om diverse alliansen störsthåruppsättningar och vem som sa vad till vem i det kungliga sällskapet.
Nu skall vi inte missförstå mig!
Jag gläds med Carl Philip – som tycks vara en reko ung man – och hans kärlek till sin hustru Sofia.
Men jag gläds i lika hög grad över alla de som lyckats hitta sin kärlek utan undantag.
Det får dock sannerligen räcka med spektaklet nu.
Den överdådiga eliten visar upp sig för de underdåniga – det hör sannerligen inte hemma i ett modernt demokratiskt – så kallat jämställt – samhälle.

rip lisaVeckans mest tragiska nyhet var dock att  ännu en ung flicka mist livet – av en ännu oförklarlig anledning.
Varje förlust av en ung människa är en förlust för oss alla – inte minst för hennes anhöriga.
Det går inte att föreställa sig den sorg hennes föräldrar idag känner.
Att mista sitt barn är en sorg som aldrig kan förtvina – man får leva med den sorgen resten av sitt liv även om tiden förbleknar sorgen finns den alltid där och gör sig påmind.
Att skänka hennes föräldrar en tanke är det lilla vi kan göra med någon from känsla av att det skall mildra den fruktansvärda sorgen av att ha mist det käraste en förälder har – sitt barn.

nolltolerans SDMen en redan fruktansvärd tragedi späddes på av alla de så kallade Flashbackdemokrater eller fotsoldater – kalla dom vad ni vill – som i samma stund flickan hittades avliden och naturligtvis långt före polisen visste precis att det kunde inte vara något annat än en invandrare som bragt henne om livet – man drar sig inte för att använda Lisa Holm som en symbol för att motarbeta invandrarna.
Man drar sig inte en sekund över att stämpla alla invandrare som potentiella mördare.
Det är bara de goda rågblonda och blåögda svenskarna som drabbats av – somstyckad de definierar sjuklöverpartierna där Sverigedemokraterna är exkluderade samt alla antirasister – allihop svenskfientliga element i samhället.
Själva betraktar de sig som de goda, upplysta, hederliga medborgare vars uppgift är att upplysa oss alla svenskfientliga element att man ska ta tillbaka deras Sverige.
Man kan inte annat göra än att få kväljningar.
Man till och med visste hur det gått till och givetvis av vem.rekryterings SD
Man slutar inte förvånas över hur illa ställt det är med vissa som använder sig av en fruktansvärd tragisk händelse för att medvetet utnyttja och spä på rasismen i samhället.
För dessa ”träskhjon” har etnicitet betydelse för storleken på tragiken.
Att man mår illa av händelsen i allmänhet och rasistkommentarerna i synnerhet fick mig – efter att ha konstaterat hur kommentarerna på bland annat Nyheter 24 totalt spårade ur – att ta kontakt med chefredaktören och påtala avsaknaden av moderatorer som släpper igenom all denna skit vilket fick till följd att kommentarsfältet förpassades dit det hör hemma samt att man skrev en ny artikel med den passande rubriken ”Lisa Holm dog inte för att ni skall kunna vara rasistiska”.
Nu hjälpte det föga tyvärr.
invandrarhatDessa träskhjon finns överallt på nätet, Facebook, Twitter, Flashback, Avpixlat samt alla andra hatsajter som utgör basen för bland annat Sverigedemokraternas framgångar.
Något dessa intelligensbefriade rasister och främlingsfientliga proffshatare inte förstår är att etnicitet på de som utförde dådet – om de utförde det – har ingen som helst betydelse – händelsen blir inte mer tragisk om en invandrare utfört dådet än om en pursvensk gjort detsamma.
Jag har inte ord för att beskriva dessa ynkedomar som tillåts sitta bakom sina datorskärmar för att använda sig av Lisa Holms tragiska död för att spä på – och i vissa förekommande fall rekrytera människor till Sverigedemokraterna – rasism och främlingsfientlighet i samhället.
Och Sverigedemokraterna ser framgångarna i opinionsmätningarna med hjälp av sina fotsoldater som säger det partiledningen inte kan av etiska skäl.
Det finns goda skäl för dom att inte sätta stopp genom att ta avstånd från sina fotsoldater på nätet.

 

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Hans Bodin

   /  15 juni, 2015

  Hej! Visst var det var det ett kärt brudpar,men nog hör väl detta med kungar och drottningar hemma i HC Andersens värld! Mordet på Lisa Holm berör oss alla normalt tänkande djupt!
  Näthatet eskalerar och tyvärr drar SD till sig flera anhängare efter sådana här händelser.
  Att Sören Gyll med kompisar vill riva upp DÖK och börja samarbeta med SD får mej att fundera om rötmånaden redan börjat!
  Mvh! Hans B

  Liked by 1 person

  Svara
  • Hej Hans!

   Man slutar inte förvåna sig.
   Allt tycks vara upp och nedvända världen.
   Rötmånaden tycks ha sträckts ut att omfatta hela året nu för tiden med allehanda märkliga uttalanden av näringslivets företrädare gemensamt med alla dessa sverigedemokratiska fotsoldater.

   MVH//Björn

   Gilla

   Svara

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: