Ser vi början på en ny allians?……………………….


Lögner SDSverigedemokraterna vill ge sken av att vara ett seriöst parti med nollvision mot rasism och andra vidriga invektiv.
Sverigedemokraterna och dess riksdagsledamöter såväl som kommunpolitiker skall vara försiktiga med rasistiska uttryck – det skadar Sverigedemokraternas ”seriositet” och har enligt partiledaren, sektledaren eller kalla honom vad ni vill – ingen plats i partiet.
Men kära läsare det är som vi redan vet – en skenbar nollvision.
Vissa både kan och vill stoltsera med vilka hatiska och vidriga uttryck som det passar utan några som helst vidtagna åtgärder.
Se Ekenötterna – eller bröderna Ekeroth – och lägg till Björn Söder bland många andra – och vad är svaret eller ursäkten?
Man måste se seriöst på vad som föranlett dessa uttalanden då man också ser med oro på tomma stolar i kommunförvaltningarna”!!!!
Det är seriöst – en selektiv nollvision för att inte mista representanter!!!!

ce16190a-4270-4083-bd22-be0f96051458Den nu uppdagade skandalartade kampanjen att sprida lögner i namn av ”Svenska folket” med avsikt att flyktingar som med sina liv flyr från terror, slakt och bombningar över ett hav i undermåliga flytetyg där risken att överleva är minimal – där barn far illa och flyter i land som döda fiskar.
Då möts man av – just de – Sverigedemokratiska representanter som med filmkamera och kampanjblad i högsta hugg fotograferar och meddelar – hit men inte längre – hjälp på plats definierat SD logik.
Ni är inte välkomna till vårt land för ni får inte halalslakta eller bära niqab eller slöja och ni får bo i tält – det senare en realitet dessvärre dock inte alla – och i övrigt ren gallimatias eller rena lögner.
Det lustiga är att sällan eller aldrig – på alla de bilder och videofilmer som kablas ut över världen – jag ser någon som bär varken niqab eller slöja – men jag kanske är blind!
Man skämmer ut vårt land – man begår allvarliga övergrepp på vårt goda anseende med fabricerade lögner i det svenska folkets namn.
Jag ställer mig inte bakom dessa lögner och jag vill inte bli förknippad med ett parti som beter sig som ett rövarpack utan förståelse för mänsklig empati och total avsaknad av förståelse för varför dessa människor flyr.
SD är kort sagt inte ett parti som uppfattar verkligheten eller anständighetens gränser på samma sätt som andra.

mordbrännareAtt Sverigedemokraterna står bakom vidrigheterna har de redan erkänt.
Att man nyttjar ett av nollvisionens ”offer” som står bakom genomförandet av smutskampanjen är något man inte vill tala om.
Jacob Hagnell är mannen bakom de flygblad som delats ut till flyktingar i Grekland.
SD-politikern som självmant lämnade sitt förtroendeuppdrag tidigare i våras då han förstod att hans fabricerade näthat som: ”Deportera packet till deras sophögar till länder” inte var i linje med den skenbara nollvisionen utåt.
Enligt Åkesson var det ju synd att han lämnade så därför fick han en plats på
Sverigedemokraternas partikansli med uppdrag att genomföra smutsigheter i namn av svenska folket!
Det är ungefär så nollvisionen fungerar – tala gärna skit om invandrare och vi måste inför våra väljare visa att vi är seriösa och inte utåt visa att vi tolererar sådant men det hindrar inte att vi låter dig fortsätta jobba lite i skymundan åt oss – lite som en Almqvistare.

KinbergSvantessonHar jag därutöver hört någon av de borgerliga partierna uttrycka avsky över SD:s metoder?
Nej inte alls!
Tvärtom Moderaternas Anna K Batra går istället SD till mötes genom att Sverige måste stänga gränserna och bli bättre på att kasta ut asylsökande om vi ska kunna undvika en”systemkollaps”.
Notera det apokalyptiska uttrycket systemkollaps – samma ord som SD använder sig av i sin domedagsprofetia.
ABK tillgriper samma retorik och ”ansvarsfullt” invaggar landets medborgare i en ännu större oro.
Hur man kan tala om ”systemkollaps” och samtidigt kräva utökat RUT-avdrag med poolrengöring samtidigt som man vill ösa pengar från statskassan till privatiseringar och skattesänkningar är för mig fullständigt obegripligt.
Och för att påvisa hur svagt underlaget för regeringen är hotar man av och till med att fälla regeringen om den inte lyder Moderaterna – samarbete under kniven således.
Varför inte göra slag i saken och knyt SD till ert hjärta – ni är ju redan på väg och flertalet av era sedan tidigare trogna väljare huserar ju ändå hos SD.
Jag kan ha en förståelse för att Folkpartiet tröttnat på Moderaternas ologiska politiska förslag och hellre vill samarbeta med Socialdemokraterna.
Inte heller Centerpartiet tycks vara särskilt attraherad av Moderaterna längre.
Vi ser kanske början på en ny allians inom svensk politik – M + SD + KD.

Ni som vill – skriv gärna på denna namninsamling om ni anser att ni inte vill stå bakom Sverigedemokraternas lögner och skändligheter.

Jag vill dela LO:s granskning av Sverigedemokraternas arbetarfientliga politik här nedan.

Avbryt kontakterna med Sverigedemokraterna” Deras kollaborering med Svenskt Näringsliv.

Granskning: Så röstar SD i riksdagen” SD:s hyckleri vad avser välfärden

Sverigedemokraterna – inte på din sida.” SD är ett löntagarfientligt parti

Debatt om SD:s nedskärningar i välfärden” Mellan Karl Petter Thorwaldsson och Jimmie Åkesson

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Hans Bodin

   /  11 november, 2015

  Hej! Dessa nynazister med sympatisörer som uppmanar till bla.mordbrand är samhällsfarliga! Att dom ges så mycket utrymme i TV med dessa slätstrukna programmledare och kommentatorer är ett stort fel av Svt! Moderaternas totalt ogenomtänkta förslag om att stoppa flyktningar på Öresundsbron sågades omgående av deras ungdomsförbund! Det här strider mot alsylrätten och mot grundläggande rättsprinciper och mot internationella konventioner säger Anne Ramberg på advokatsamfundet!
  Mvh! Hans B.

  Liked by 1 person

  Svara
  • Hej Hans!

   ABK framstår allt mer som alldeles vilsen i sin roll som partiledare och flera moderater jag talat med börjar knorra betänkligt.
   Oövervägda förslag och åtgärder som balanserar på gränsen till regelverksvidrigt – med ett närmande till högerfascisterna i riksdagen – framstår mer som att för henne är det viktigare att fylla på forna moderata sympatisörer i partiet snarare än att framstå som en eventuell framtida ansvarsfull statsminister.
   Ett hett tips: ABK lär bli lika långlivad som Bo Lundgren med sina 160 miljarders skattesänkningar under Reinfeldt omdöpt till jobbskatteavdrag.
   Hon och Arkelsten kan sannolikt ta varandra i hand när de möts under de förvisades plats.

   MVH//Björn

   Gilla

   Svara

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: