Sverigedemokraternas paranoida verklighetsbild………..


inavel och idiotiSverigedemokraterna lever i en paranoid verklighetsbild som står att läsa i partiorganet ”Avpixlat”  en mental avtrubbning – onyanserad verklighetsflykt där ”klicken” representerar ”hela svenska folket”.
När Åkesson och hans anhang målar upp ett Sverige nära undergång med system- och ekonomisk kollaps på grund av flyktingkrisen är det tecken på desperation för den sansade och en sanning för de obalanserade indoktrinerade busar som sitter bak skärmen och gör allt för att representera folket.
Undergångsteorier hör hemma i högerextrema fascistiska kretsar med ett enda syfte att först måla upp allehanda domedagsprofetior för att därefter tala om att räddningen trots allt finns – och för Sveriges del är det Sverigedemokraternas uppgift – tror man.
Sverigedemokraterna skiljer sig inte ett dugg på den punkten.
Det har varit en medveten strategi allt sedan de fick sina oförtjänta mandat i riksdagen – en riksdag vars partier – mer eller mindre – på allehanda sätt försökt att inte vara beroende av SD – ofta har det dock misslyckats – särskilt under alliansens regeringsperiod.
Först var det DÖ – när den släcktes och hyllades av SD tändes en gnista.
Men gnistan dog i besvikelse tämligen omgående genom Migrationsöverenskommelsen där de av förståeliga skäl inte fick vara med – fortfarande omedvetna om att de inte representerar mer av svenska folket än vad valresultatet gav dem – samt att deras radikalism inom ämnet gjorde det omöjligt att få till stånd vettiga och sansade överenskommelser.
Besvikelsen blev överhängande – så stor att man beslöt sig för att återgå till gatans aktivism och lämna riksdagen när man meddelade att de frånsäger sig parlamentarismen som arbetsmetod i riksdagen och inte längre ämnar uppfylla det samhällskontrakt dess väljare gett dem mandat att uppfylla – då skickade partiet den första politiska signalen – den demokratiska parlamentarismen hade nått vägs ände gällande den enda fråga deras politiska idé vilar på – nämligen att hindra människor – särskilt flyende – från andra länder att nå Sverige – alla andra frågor är av underordnad betydelse något att fylla ut med för att förefalla seriösa.

press SDRaskt därefter sammankallade man en presskonferens där man förklarade att deras – inte mitt – Sverige gått sönder.
Sverige står på randen av kollaps – så uttryckte sig en viss mustaschprydd herre också under trettiotalets Tyskland.
Domedagsprofetiorna stod som spön i backen och hysterin visste inga gränser när partiets ledare – flankerad av Mattias Karlsson å ena sidan och Rickard Jomshof samt Paula Bieler å andra sidan – proklamerade att landet befinner sig nu i ett undantagstillstånd och att apokalypsen står för dörren samt markerade inledningen till den aktivism och smutsiga vidriga kampanj vi nu ser.
Det är rätt intressant det där med att proklamera undantagstillstånd – det visar ånyo att man tillmäter sig ett större mandat än vad valet gav dem;

”Undantagstillstånd är ett rättsligt tillstånd där vissa normala lagar och rättigheter sätts ur spel och vissa myndigheter får utökade befogenheter. Undantagstillstånd kan antingen ske inom ramen för ett statsskick och dess konstitution, eller i samband med att just statsskicket upphävs (statsvälvning, revolution, etc.). Ett undantagstillstånd förklaras av regeringen och oftast till följd av naturkatastrofer, civila oroligheter, krig eller liknande omständigheter som hotar samhällets struktur eller existens. En vanlig åtgärd vid undantagstillstånd är införande av utegångsförbud. Det är vanligtvis olagligt att ändra undantagslagarna eller konstitutionen så länge undantagstillstånd råder, vid inom konstitutionella undantagstillstånd. I Sverige finns inte möjligheten att förklara undantagstillstånd generellt, då man ändå kan ändra på lagar och regler som myndighet utan att bli straffad. Däremot kan särskilda förfaranden för lagstiftningsåtgärder användas vid krig eller krigsfara.”

Något undantagstillstånd kan således inte SD proklamera – och domedagsprofetiorna och folkomröstningskravet syftar bara till att fånga upp de omedvetna för att stärka sina ambitioner.
Sverige ska räddas från undergången – och i likhet med 30-talets Tyskland skulle det ske med hjälp av nazisterna – i Sverige skall det ske med hjälp av SD – och av skattebetalarna bekostade – undrar vad skattebetalarna anser om detta – kampanjer såväl hemma som i utvalda Europeiska länder – företrädesvis i områden där flyktingarna når sin första anhalt på sin flykt undan krigets och terrorns fasor över medelhavet – skall de göras medvetna om att de kommer till ett land som är kallt, ogästvänligt utan säng utan mat – kort sagt ett land som är ogästvänligare än det land de flydde från.

SD flyersDen pågår nu – med lögnaktigt skrivna flyers smutskastar man Sverige och i namn av alla svenska medborgare – ber flyktingarna genom allehanda avskräckande lögner undvika Sverige – vart de skall ta vägen istället framgår inte – för SD är det ointressant vi måste skydda oss själva i första hand – åtminstone om man studerar Ekerötterna och deras kampanjande inom kampanjen.
Samtidigt står SD representanter – de är inte där i syfte att hjälpa – de är där för att verifiera tragiken som utspelar sig med hjärtskärande gråt och förtvivlan av att ha förlorat sina barn sin hustru eller make i havet eller glädjen av att ha klarat sig –  genom att fotografera flyktingarna utan att fråga om lov samtidigt som frivilliga volontärer arbetar i sitt anletes svett och snart sagt dygnet runt för att ta emot dem – ta emot de människor och barn som just passerat en ytterligare riskfylld del av sin flykt – de som SD kategoriskt kallar lyxflyktingar.
I vilket syfte skall dokumentationen användas?
Vilket djävulskt cyniskt spel man bedriver mot flyktingar som riskerar sina liv för tryggheten – och om det mot förmodan är någon som betvivlar att SD inte skiljer på människor och människor torde ta sig en rejäl funderare.

Förutom att kampanjen är något av det vidrigaste ett svenskt riksdagsparti någonsin sysslat med – ackompanjerad av lögner och vilseledande information – ivrigt understödd av den svans som befinner sig i den rasistiska undervegetation där de får erforderligt stöd av bland annat Ekerötterna med flera aktiva inom partiet.
Men hur nära undergången är vi då egentligen?

Välfärdskollapsen, systemkollapsen och nationens undergång tycks bli allt mer avlägsen för var dag som går.
Tidigare i veckan skrev jag om Riksgäldens prognos avseende den svenska ekonomin som var på stark frammarsch.
Vi har en ökad industriproduktion i landet beroende på höga orderingångar – faktiskt med hela 22 procent.
Tjänstesektorn ökade också – dock med endast 1.5% – men ändå pekar kurvan uppåt beroende på en högre omsättning främst inom restaurangbranschen.
Och det kanske viktigaste av allt är att arbetslösheten sjunker nu rejält.
Sysselsättningsgraden är nu 67,8 procent av den totala arbetskraften och arbetslösheten är snart nere på de nivåer som vi befann oss i under 2006 med 345 000 arbetslösa och stadigt sjunkande enligt Arbetskraftsundersökningar AKU.
OECD skriver i sin rapport att den svenska ekonomin förutspås växa stark vilket ligger helt i linje med flertalet nationalekonomer inte minst framgår det av Riksgäldens nyss utgivna rapport.
Konsumtionen ökar – vilket den förvisso normalt gör under julmånader men HUI Research förutspår ännu ett rekord under december månad och prognostiserar en rekordnivå om hela 75 miljarder vilket gör en uppgång räknat över hela året med hela 5 procents ökning.
Allt detta innebär ökade skatteintäkter för staten och ett mindre lånebehov för att täcka underskotten i de offentliga finanserna.
Men sådant betraktas av SD som vilseledande uppgifter.

02_526a801c9606ee458272a31aSå herrar domedagsprofeter inom Sverigedemokraterna – när kommer undergången och välfärdskollapsen?
Nu är det ju inte bara SD som sprider domedagsprofetior.
Även Moderaterna stämmer in i kören och valserna tillsammans med Kristdemokraterna.
Sanningen är att vi har ingen kris alls.
Den kris som finns är den kris som flyktingarna upplever – inte svenska folket.
Och andelen på flykt är den högsta vi ser idag sedan slutet av andra världskriget.
Självklart påverkas tillgångar på resurser för att möta andelen asylsökande – finns det något land som förutsätter miljoner på flykt i sin resursförstärkning?
En inte helt oviktig resurs i det sammanhanget har ju Åkessons svans bränt upp.
27 boenden bara i år har dessa mordbrännare förstört och hur många asylsökande som kunnat få tak över huvudet vet jag inte men säkert några tusentals.
Nåja vi skall vara ärliga – några boenden – är det ett eller två? – som brunnit ner på grund av felaktig elutrustning – långt ifrån av obskyra känslokalla mordbrännare anlagda bränder således.
Och visst kommunerna får problem med att få in barnen till våra nya svenskar i skolorna och därför – bland annat – höjer regeringen statsbidragen för att förbättra kommunernas möjligheter inte som SD vill – nämligen skära ner med hela 53 miljarder.
När SD talar om välfärdskollaps måste man ju i rimlighetens namn avse sin egen budget.
Och när man nu talar om undergång – den enda undergång jag önskar se är SD:s egen.
Sverige går dock inte under på grund av andelen asylsökande i alla fulla fall.

Annonser
Lämna en kommentar

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: