De nyttiga idioternas hantlangare…………………


mordbrännareHur ställer sig Sverigedemokraterna själva till våld och trakasserier som politisk metod?
Det är en berättigad fråga som ännu ej funnit sitt svar.
Åjo – säger vän av ordning!
Visst har Sverigedemokraterna tagit avstånd från våld och trakasserier – om än lite avmätt som i ett förbigående.
För det är ju en – ännu – outtalad sanning att partiet lever gott på de hat, hot och våldsyttringar mot invandrare som förekommer på nätet och framförallt alla de bränder på asylboenden som bara plötsligt händer när människor flyr för sina liv och slutligen finner sin väg också till vårt land.
Påståendet – ofta framförd av Sverigedemokratiska politiker och sympatisörer – att de är de asylsökande själva som tänder eld på sina egna tilldelade boenden faller ju på sin egen orimlighet – ingen tänder väl medvetet på sin egen bostad med motivet och förhoppningen om att få en bättre – då skulle snart sagt hela Sverige brinna.
Det visar endast på – för den enkelriktat enfaldige – att det finns fog för alla de politiska idiotförklarade ambitioner som partiledningen står för och argumenterar för.
Utan den svansen vore inte Sverigedemokrater just Sverigedemokrater.

Personkult (1)Att man därutöver försöker tysta oliktänkande – eller de som inte tänker på samma sätt som det förutsätts göra som ”hederlig av genuin svensk härkomst” Sverigedemokrat – triggar igång hatsajten Avpixlat – där man systematiskt organiserar och underlättar trakasserier mot oliktänkande.
”Fotsoldaterna” gör knappast husse besviken – och husse Åkesson har ju öst beröm över sajten som en sanningssägare jämfört med – vad de kallar – PK-maffians medier.
Det räcker med att en webbsida kritiserar partiets uttalanden för att den ska utsättas för dataattacker – lyckas inte det är det offerkofta på och en närmast total beundran öses över sin egen gudfruktige räddare av landet.
Om kritikern dessutom är kvinna och än värre också råkar vara muslim får hon finna sig i både sextrakasserier hot om våldtäkt och uthängning på sajter som har allt i övrigt att önska – men är de nyttiga idioternas sanningsinjektion.

760Gina Dirawi – en ung – 24 år – framstående svensk kvinna med rötter i Palestina och – tyvärr för dessa fotsoldater – troende muslim med framgångar som årets kvinnliga programledare 2012, årets TV-stjärna på QX-galan 2014 samt en hel del andra utmärkelser.
I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet.
Gina är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hedersproblematik och hedersförtryck – således en välutbildad framåt ung tjej som alldeles nyligen blev utsedd av SVT att lotsa TV-tittarna genom julen.
Grattis önskar jag och ser verkligen fram emot att få dela julhelgen med Gina.
Men se den uppfattningen delar jag inte med Sverigedemokraterna och definitivt inte med dess hatsvans – förvisso inte förvånande.
Visst kan man ha åsikt om årets julvärdar men att göra bedömningen – mot bakgrund av hennes religiösa tro – samt ge ett allvarligt menat uttryck för att julskinkan nu är i farozonen – så som en Sverigedemokratiskt politiker vid namn Wigert Lindblom skrev på Facebook – är närmast att betrakta som mental särbegåvning om begåvning överhuvudtaget – vad de övriga fotsoldaterna anser vill jag inte ens veta.
Hennes religiösa tro borde i sammanhanget vara fullständigt egal.
Det värsta av allt är att Sverigedemokraternas ledning tror sig ha en majoritet av den svenska befolkningen bakom sig med dessa dubiösa och fantasilösa åsikter – det kanske blir så när man endast fördjupar sig i Avpixlats och Samtidens lögnaktiga omvärldsbevakning.

anti alltVåldet, hatet och hoten är dock en oskiljbar del av Sverigedemokraternas innersta kärna.
Det är – för oss som studerat SD:s politiska ambitioner – inte möjligt att uppnå deras politiska mål bestående av ett etniskt och kulturellt homogent Sverige utan ett omfattande våld.
Partiets själva existensberättigande bygger nämligen på att verka för ett Sverige fritt från – ursäkta mig nu alla mina vänner av icke svenskt ursprung – ”svartskallar” – en definition Sverigedemokrater och dess sympatisörer inte har särskilt svårt för att uttrycka ens i offentliga sammanhang medan alla vi andra med någorlunda heder och medmänskligt värde har ytterst svårt för.
Ett Sverige där alla ”lever efter den svenska kulturen” sådan som Sverigedemokraterna uppfattar den.
Ett Sverige där ens svenskhet – och därmed ens rättigheter i landet – är beroende av att man har ”rätt” kulturell identitet enligt Sverigedemokratisk definition – kan det bli mer enfaldigt än så?
Ni som läser i samma manifest om hur Sverigedemokraterna värnar om demokratin och de spelregler som gäller för det demokratiska samhället är inget annat än falska förespeglingar som har föga betydelse i en framtida maktposition – flertalet gånger uttryckt av inte minst ekerötterna – de som står utanför det beryktade spelet för gallerierna – kallat nollvisionen.

aftonbladet-barbarossa3

Aftonbladet hyllade Hitler under invasionen den 22 juni 1941.

Medieforskaren Göran Leth har i sin forskning tittat på hur svenska dagstidningar förhöll sig till Kristallnatten för cirka 75 år sedan.
De resultat han fick fram var synnerligen beklämmande.
Efter att medierna först varit starkt fördömande till pogromen – övergick man snart till att normalisera de antisemitiska övergreppen i Tyskland.
Man började skriva med en nazistiskt färgad världsbild och till och med med nazisternas egna vokabulär.
Tendenserna ser vi idag – återigen – i de svenska medierna där enskilda krönikörer och andra journalister – ännu så länge i minoritet – hemfaller till ett normaliserande av Sverigedemokraternas retorik.
Svenskt Näringsliv – kapitalets överhöghet – bedriver bevisligen kotterier med Sverigedemokraternas ledning där syftet är allt annat än samhällsintresse eller ens folkvilja som ett ytterligare sätt att normalisera fascismen i partiets ideologi.
Vad gör man inte för att säkerställa egna intressen!
Det är en allt annat än en önskvärd utveckling vi åser i dagens medieutbud – och kraften av mediernas opinionsbildande verksamheter skall inte underskattas.

AvpixlatDe nyttiga idioternas svurna hantlangare återfinns på Facebook företrädesvis i slutna rum där invektiven haglar och kriget är nära förestående – med knivar och kulsprutor med bensindunkar och tändstickor skall ambitionerna och målsättningarna uppnås.
Expressen har granskat diskussionerna och medlemmarna på flera slutna forum för sverigedemokratiska sympatisörer – och jag har ingen anledning att misstro den grävande journalistik de bedriver även fast Sverigedemokraterna ofta ger uttryck för politisk förföljelse.
Kort sagt de betraktas sig som offer för PK-maffian istället.
En lång serie attacker mot hemlösa eller tiggande EU-migranter och en våg av brandattentat mot etablerade eller planerade asylboenden samt en omfattande mängd hatbrott allt från förföljelse till mord med uppenbart rasistiska eller högernationalistiska motiv har eskalerat med dådet i Trollhättan för en tid sedan.
Bakom allt detta finns en växande rörelse av så kallade näthatare som triggar och stödjer våldsvågen och systematiskt förföljer och hotar människor som törs opponera sig emot den och dess tillskyndare.

Yttrande-, media- och åsiktsfrihet är fundamentala värden i en demokrati.
Men hatet, hoten och våldsyttringarna är samtidigt också ett hot mot dessa fundamentala värden samt hela rättsstatens principer och mot hela vår demokrati.
På DN Debatt finner jag en artikel med rubriken ”Skärp straffen för dem som hatar och hetsar på nätet” undertecknad av professorerna Christian Munthe och David Brax – vid Göteborgs universitet – som föreslår åtgärder mot all våldsbejakande retorik på nätet och övriga sociala medier som jag oförbehållsamt ställer mig helt bakom så länge det inte begränsar vår demokratiska rätt att fritt uttrycka vår åsikt under nyanserade och etiska former.
Det är hög tid att begränsa dessa hatsajter och dess hantlangare tillika sverigedemokratiska sympatisörer som under namngivna Sverigedemokratiska grupper – tydligt angivet enligt Expressen – på de slutna rum där de tillåts härja fritt.
Vi skall inte begränsa anständig åsikts- och yttrandefrihet vi skall ta bort de som använder lagstiftningen på dess bakgård.

Förövrigt vill jag fråga mina kloka läsare – är det någon som någonsin hört en Sverigedemokrat ge uttryck för allt det som är bra i vårt land?
Jag har aldrig hört det – bara smutskastning och förlöjligande så till den milda grad att man funderar över varför de inte emigrerar.  

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Hans Bodin

   /  24 november, 2015

  Hej! Sant som du säger att det aldrigt kommit något positivt från SD! Alla andra normalt funtade partier ger varandra beröm! Jag funderar också vart vi är på väg när detta näthat eskalerar med allt grövre språkbruk och allt fler som missbrukar det här! Morgans Allings mission visade hur utbrett detta är redan hos unga! Jag anser att ingen anonymt ska kunna
  förnedra någon annan på nätet! Här behövs en lagstiftning för att få slut på eländet! Jag ser också fram emot att dela julteven med Gina Dirawi!
  Mvh! Hans

  Liked by 1 person

  Svara
  • Hej Hans!

   Det är hemskt med detta hat som förekommer – det tär på oss alla djupt in i själen.
   Jag hoppas att man finner en lagstiftning som kan kollationera med vår grundläggande lagstiftning men avfärda och straffa dessa idioter som lever i en värld som är främmande för oss alla övriga.

   MVH//Björn

   Gilla

   Svara

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: