Människosynen vår viktigaste grundval i ett fritt samhälle.


Liberalismens väg att erövra moderlivet. Människosynen vår viktigaste grundval i ett fritt samhälle.

En reflektion av Willy kring  vår nutidsfråga mest brännbara fråga. Vem är människan och hennes värde? Barnet är vår tids mest utsatta grupp.

Livmodern, det mest mytomspunna kvinnliga organet och platsen för livets allra tidigaste skede. Försök pågår runt om i världen bygga en livmoder och i flera fall har man lyckat hålla foster av hajar vid liv utanför kroppen.

Läs mer på Red Justice   författare är Christer Brandt.

Den omättliga marknaden och Allianspolitiken.

I alla tider finns det arketyper som skildrar en abstrakt verklighet. Dessa principer blir som universella modeller.

Sagans arketyper vill skildra vad som är gott och ont för barn. Det finns många liknelser i den nordiska mytologin om den omättlige som ville ha och sluka allt. De fria marknadskafterna är som Fenrisulven själv.

Läs mer på Red Justice   författare är Christer Brandt

Den som vill följa Red Justice en vänsterblogg som tar upp många av vårt tids samhällsproblem ur ett historiskt ekonomiskt perspektiv kan läsa många artiklar som är både tankeväckande – belysande och informativa.

www.redjustice.net

Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Hans B

     /  19 oktober, 2012

    Fram till nästa val kommer det att handla om ”brända jordens politik”!Sänkta skatter för rika utförsäljning av gemensamma tillgångar m.m!!! Hans B

    Gilla

    Svara
  2. Viveka

     /  11 oktober, 2012

    Anledningen till Aliansplaneten valde föreslå en så groteskt sänkning av företag bolagskatt, tror jag beror på Allliansplanetern klertar ut sin snällhet klaner och har är storbolag som Wallenbergarna , popis, eftersom som vill köpa ut svensk gruvindustri bliilig och dessutom gärna på skattebetalarnas bekostnad.
    Det är en skam för mej som svensk, behöva se en wallenbergare som ordförande i LKAB.betald på skattebetalarnas bekostnad. Fy fan bäst vore han tog fd Centerpartiets ordföradne Maud Olofsson i handen och både avsags dessa stylesuppdrag.

    Gilla

    Svara

Välkommen att kommentera.